Alhamdulillah...Akhirnya...

Alhamdulillah, aku panjatkan kesyukuran kepada

Allah kerana telah memberikan aku kesempatan

untuk mendalami ilmu...akhirnya...abes jugak

pengajian aku di UKM selama 3 tahun ni...

Memang struggle gile...maklum laa..amek 2

degree serentak...degree multimedia dan usuludin/falsafah...

memang x sempat nak join pape...tumpu kat study je...

berkat dari kesabaran dalam menghadapi

cabaran dan halangan semasa menuntut ilmu, akhirnya aku dapat juga menghabiskan pengajian

aku dan mendapat 2 degree serentak pada tahun yang sama...

akhir kata, aku ingin mengucapkan ribuan terima kepada parents aku yang banyak

menghabiskan duit hantar aku masuk UKM ni...

x lupa juga kepada kekawan dan lecturer yang banyak membantu dan memberi semangat untuk

aku menghabiskan juga 2 degree ni dengan serentak...

tanpa mereka memang aku x mampu untuk meneruskan pengajian ini...

sekian terima kasih...

p/s : cerita di atas adalah rekaan semata-mata...tiada kaitan samada yang masih hidup mahu

pun yang dah meninggal dunia...cerita ini direka atas rasa sesuke ati aku...tapi pada hakikatnya

memang impian aku ingin mendalami ilmu tersebut...kalau boleh nak wat 2 degree

serentak..hehe..tapi risiko cukup tinggi kalau tidak pandai manage masa dengan betul...walau

apa pun, aku harap aku dapat menghabiskan pengajian aku di bumi UKM ini..insyaAllah...

Gambar : yang jubah kaler merah tu pinjam dengan senior ftsm abang faizal, yang jubah kaler

hitam tu pulak pinjam dengan abang sepupu fakulti pendidikan islam...pak ngah dan mak ngah x

dapat datang atas masalah kesihatan...kesian kat abang Mi..so aku sorang je la yang jadi wakil

untuk family abang Mi...pape pun tahniah la kat abang faizal dan abang Mi yang dah grade...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Fazley, Abang Faizal dan Aku...                         

3 comments:

mardhiahnazeri August 22, 2009 at 11:08 PM  

kan best kalau fac kite student die leh wat double degree...bestnye~

mardhiahnazeri August 22, 2009 at 11:12 PM  

kan best kalau fac kite leh wat double degree..bestnye~

Hafiz Hakimi August 22, 2009 at 11:33 PM  

yup...tp kene pandai manage masa laa...kalu x jd yg kejar x dpt yg digendong berciciran...hee

Blog Widget by LinkWithin
;

About Me

My photo
Kangar, Perlis, Malaysia
Assalamualaikum... nama diberi Muhammad Hafiz Bin Hakimi. Dilahirkan pada 3 Muharram 1410 bersamaan 6 Ogos 1989 di Hospital Besar Kajang,selangor. under graduate UKM. Bachelor Of Information Technology (Multimedia)(2008-present) "History doesn't repeat itself but AWAKEN!!!"

About this blog

Bagaimana Kau Merasa Bangga
Akan Dunia Yg Sementara
Bagaimanakah Bila Semua Hilang dan Pergi
Meninggalkan Dirimu

Bagaimanakah Bila Saatnya
Waktu Terhenti Tak Kau Sadari
Masikah Ada Jalan Bagimu Untuk Kembali
Mengulangkan Masa Lalu

Dunia Dipenuhi Dengan Hiasan
Semua dan Segala Yg Ada Akan
Kembali Padanya

Bila Waktu Tlah Memenggil
Teman Sejati Hanyalah Amal
Bila Waktu Telah Terhenti
Teman Sejati Tingallah Sepi