Mana hadiah aku ni?


Alhamdulillah...akhirnya sampai jugak umur aku 20...
dah makin tua dah aku ni...dah masuk puluhan la katakan..huhu..
walau camne pun, aku kene lebih serius dalam menempuh hidup ini...
aku berazam mahu lebih serius dalam segala aspek...
kene fikirkan masa depan yang belum menentu ni...
tapi apa yang penting sekarang ni, kene perbaiki diri dulu...sebelum pergi lebih jauh...
apa-apa pun aku nak ucapkan terima kasih sesangat kat parents aku yang telah melahirkan aku
tak lupa juga kat kekawan yang selalu support aku...
~Selamat Menyambut Hari Lahir yang ke-20 Hafiz...~
Semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan...insyaAllah...

5 comments:

LeMaNtO August 6, 2009 at 1:54 AM  

heeee...salam...

selamat hari jadik bro...
smoge ko dilanjutkan usia dan dikurniakan kemurahan rejeki yg halal...Amin~

pst>da umo 2o-an nie..jgn men mercun lg tyme rayer....hehe..pose blm da ingt rayer aq nie...ape kes...!!haha

Hafiz Hakimi August 6, 2009 at 1:58 AM  

Terima kasih LeMaNtO...

hahaha...aku dah x men dah mercun sejak mercun bola meletup dalam tangan ak time form 3 dulu..huhu

Faiz August 6, 2009 at 7:28 AM  

Salam. Hepi besday weyh. tahniah sebab baru umur 20.Aku dah lama dah umur 20.haha

cAhaYa NyaTa August 6, 2009 at 11:25 AM  

hapy besday bro...
umur makin tua...
semoga impian ko tuh tercapai...
tpi...
jgn serius sgt.. takut gua... ahahhaa..

Hafiz Hakimi August 6, 2009 at 12:37 PM  

to Faiz:

Ada aku tnye? hahaha...

to Mubin:

yeke? K2...ak serius bertempat la..

Blog Widget by LinkWithin
;

About Me

My photo
Kangar, Perlis, Malaysia
Assalamualaikum... nama diberi Muhammad Hafiz Bin Hakimi. Dilahirkan pada 3 Muharram 1410 bersamaan 6 Ogos 1989 di Hospital Besar Kajang,selangor. under graduate UKM. Bachelor Of Information Technology (Multimedia)(2008-present) "History doesn't repeat itself but AWAKEN!!!"

About this blog

Bagaimana Kau Merasa Bangga
Akan Dunia Yg Sementara
Bagaimanakah Bila Semua Hilang dan Pergi
Meninggalkan Dirimu

Bagaimanakah Bila Saatnya
Waktu Terhenti Tak Kau Sadari
Masikah Ada Jalan Bagimu Untuk Kembali
Mengulangkan Masa Lalu

Dunia Dipenuhi Dengan Hiasan
Semua dan Segala Yg Ada Akan
Kembali Padanya

Bila Waktu Tlah Memenggil
Teman Sejati Hanyalah Amal
Bila Waktu Telah Terhenti
Teman Sejati Tingallah Sepi